Ongevallenverzekering voor het gezin

Het lijkt zo vanzelfsprekend: samen leven, voor elkaar zorgen, werken en leuke dingen doen. Het dagelijks gezinsleven in een notendop. Maar door een ongeval kan dat plotseling veranderen. Als een gezinslid dan overlijdt of blijvend invalide raakt, heeft dat grote impact. Emotioneel, en vaak financieel. De Ongevallenverzekering is er om die financiële zorg te beperken. Voor u en uw hele gezin, hoe groot of klein ook.

Als een gezinslid overlijdt of blijvend invalide raakt, heeft dat grote impact. Emotioneel, en vaak financieel. De ongevallenverzekering is er om die financiële zorg weg te nemen. Voor u en uw hele gezin, hoe groot of klein ook.

Bent u onderweg met de auto of motor? Of is uw partner of kind daarmee onderweg? Dan zijn met de ongevallenverzekering van de SOM óók de andere passagiers verzekerd.

Bij een Ongevallenverzekering krijgt u in één keer een vast bedrag uitgekeerd. Van tevoren kiest u het maximum bedrag. U kiest een bedrag dat wordt uitgekeerd als u of een gezinslid overlijdt. En een bedrag als iemand blijvend invalide raakt. Bij blijvende invaliditeit keren we een percentage van dit bedrag uit. Het percentage is afhankelijk van het soort letsel en de gekozen verzekeringsdekking.

Op ziekenbezoek naar het ziekenhuis, een aanpassing in huis, medische behandeling. Na een ongeval kunt u te maken krijgen met allerlei extra kosten. Voor deze ‘buitengewone kosten’ kunt u zich aanvullend verzekeren. De kosten die een ongeval met zich meebrengt worden vergoed, en die u niet van uw zorgverzekering of de gemeente krijgt vergoed.

Heeft u schade? Dan laten we u zo snel mogelijk weten hoeveel de maatschappij gaat vergoeden. Betalen zij geen schadevergoeding? Dan beoordeelt onze afdeling Schade altijd uw verzoek. Zo controleren wij of het besluit over de vergoeding zorgvuldig, redelijk en goed onderbouwd is.

Heeft u een vraag over uw verzekering of een schadevergoeding? Is iets niet duidelijk? Of bent u het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen het graag persoonlijk aan u uit.

Sluit u meer verzekeringen af bij OWM Achterhoek en SOM verzekeringen? Dan bieden wij u een aantrekkelijke ‘pakketkorting’. Wilt u weten hoe hoog uw premie wordt? Wij rekenen het graag voor u uit.

Wat is verzekerd?

Uitkering of vergoeding bij:StandaardPlusAanvullend voor
buitengewone
kosten
Blijvende invaliditeitmax. € 50.000max. € 112.500nee
Overlijden€ 7.500€ 7.500nee
Blijvende invaliditeit of overlijden van een passagier jajanee
Medische behandelingneeneeja
Voorgeschreven alternatieve behandelingneeneeja
Vervoer naar ziekenhuis of verpleeg- of verzorgingstehuisneeneeja
Hulpmiddelen, prothesen en aanpassingen in huis neeneeja
Schade aan persoonlijke spullen door het ongeval neeneeja