Doorlopende reisverzekering

Het reist comfortabeler als u weet dat alles goed verzekerd is. Als er iets gebeurt met uw bagage bijvoorbeeld. Of als er schade ontstaat aan de hotelkamer of het appartement waar u verblijft. U krijgt dan vervanging of een schadevergoeding. En moet u door een ongeval of noodgeval naar huis? Dan regelen we dat snel en goed. Omdat uw reisverzekering doorlopend is, kunt u op elk moment onbezorgd op reis.


Voordeel voor leden: tijdelijk 25% van de poliskosten terug!

Ben jij lid van OWM Achterhoek? Dan is het nu nóg aantrekkelijker om een doorlopende reisverzekering bij ons af te sluiten. Over het eerste jaar krijg je namelijk 25% van de kosten terug. Dat is toch weer extra vakantiegeld!

Het reist comfortabeler als u weet dat alles goed verzekerd is. Als er iets gebeurt met uw bagage bijvoorbeeld. Of wanneer u door een ongeval of noodgeval naar huis moet. Dan is het een geruststelling dat alles snel en goed geregeld wordt.

Met het Pakket Standaard van de Doorlopende Reisverzekering bent u het hele jaar door goed verzekerd. Vakanties van maximaal 45 dagen zijn dan verzekerd. Maar wilt u een langere reis maken? Of een hogere vergoeding bij schade? Kies dan voor het Pakket Plus. U bent dan 90 vakantiedagen achtereen verzekerd én extra verzekerd. Want ook uw contant geld is verzekerd, en u krijgt rechtsbijstand als dat nodig is.

Voor spullen in uw bagage gelden vaste maximale vergoedingen. Zoals voor kleding of uw mobiele telefoon. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Ook voor hulp of terugkeer naar huis weet u vooraf hoeveel u maximaal vergoed krijgt. Op het dekkingsoverzicht reisverzekering staat wat u vergoed krijgt.

Maakt u een verre of bijzondere reis? Dan kunt u uw Pakket Standaard of Pakket Plus uitbreiden. Bijvoorbeeld met een werelddekking. Of met een dekking voor sportuitrusting of annulering. U heeft uw extra dekking zo geregeld. Zo bent u altijd op maat verzekerd.

De Helpservice staat tijdens uw vakantie dag en nacht voor u klaar. Voor noodhulp, bijvoorbeeld bij een ernstige ziekte of bij overlijden. Een prettig idee.

Heeft u schade? Dan laten we u zo snel mogelijk weten hoeveel vergoeding u krijgt. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Betaalt de verzekeraar geen uitkering? Dan beoordeelt onze afdeling Schade altijd uw verzoek tot schadevergoeding? Zo controleren wij of het besluit over uw vergoeding zorgvuldig, redelijk en goed onderbouwd is.

Heeft u een vraag over uw verzekering of een vergoeding die u krijgt? Is iets niets duidelijk? Of bent u het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen het graag persoonlijk aan u uit.

Sluit u meer verzekeringen af bij OWM Achterhoek en SOM verzekeringen? Dan bieden wij u een aantrekkelijke ‘pakketkorting’. Wilt u weten hoe hoog uw premie wordt? Wij rekenen het graag voor u uit.

Welke verzekering past bij u?

Stel uw eigen dekking samen en verzeker wat bij u past. Wat niet nodig is hoeft u ook niet te verzekeren. Lees de brochure wat de mogelijkheden zijn. Klik op de polisvoorwaarden en de brochure wordt geopend.

Pakket standaardPakket PlusAanvullende dekking mogelijk
Bagagejajanee
Reisdocumentenjajanee
Vakantieverblijfjajanee
Kostbaarhedenjajanee
Contant geldneeja nee
Annuleringneeneeja
Werelddekkingneeneeja
Wintersportneeneeja
Medische kostenneeneeja
Ongevallenneeneeja
Hulpverlening vervoermiddelneeneeja
Sportuitrustingneeneeja