Zorgverzekering

Speciaal voor onze relaties hebben wij, onder andere, een collectief contract afgesloten met CZ. Bij CZ betaalt u sowieso nooit te veel voor uw zorgverzekering maar door onze collectieve contracten krijgt u als particulier nog eens 5% extra korting op uw totale zorgpremie. Bij CZ heeft u keuze uit verschillende aanvullende pakketten, eigen risico’s en tandartsverzekeringen. Zo is er altijd een pakket samen te stellen die aan uw wensen voldoet. Ook dit jaar kunt u zonder medische waarborgen (m.u.v. de uitgebreide tandartsverzekering) overstappen naar CZ.

Voor u en uw hele gezin

Tijdens een adviesgesprek kunnen we voor iedere situatie een passende dekking bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een jongerendekking of 50+ dekking.

Fysiotherapie

Verwacht u fysiotherapie nodig te hebben? Op een enkele uitzondering na wordt fysiotherapie niet verzekerd uit de basisverzekering. Wij kunnen u echter aanvullende pakketten aanbieden met een verschillend aantal behandelingen.

Alternatieve geneeswijzen

Maakt u gebruik van alternatieve geneeswijzen zoals bijvoorbeeld acupunctuur of osteopathie? Dan kan het zinvol zijn om hiervoor een aanvullende verzekering af te sluiten. Wij kunnen samen met u kijken wat het beste bij uw situatie past.

Tandartsdekking

De kosten voor een (half)jaarlijkse tandartscontrole zijn vaak nog te overzien. Maar is er een aanvullende behandeling nodig zoals een wortelkanaalbehandeling of een kroon, dan kunnen de kosten flink oplopen! Wij kijken samen met u of het in uw situatie zinvol is tandartskosten mee te verzekeren.

Orthodontie

Uit onderzoek blijkt dat de kosten voor een beugel liggen tussen de € 2.000,- en  € 3.000,-  Verwacht u voor uw kinderen binnenkort kosten te moeten maken voor een beugel dan kijken wij graag met u naar de mogelijkheden dit te verzekeren.

Persoonlijk advies

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies voor uw zorgverzekering? Neem dan telefonisch contact met ons op, of stap even binnen in ons kantoor! Wij helpen u graag aan de zorgverzekering die het beste bij u past. In december stellen wij 2 avonden ons kantoor open voor advies inzake de zorgverzekering. Houd onze website in de gaten voor de exacte datums.

Aantrekkelijke collectiviteitskorting

OWM Achterhoek kan u een aantrekkelijke collectiviteitskorting bieden. Kijk hieronder welke korting voor u van toepassing is.

Welk collectiviteitsnummer is voor u van toepassing?

Relaties OWM

basis verzekering: 5% korting
aanvullende verzekering: 5% korting

Collectiviteitsnummer: 2365820

Zzp, bedrijven en werknemers

basis verzekering: 7 % korting
aanvullende verzekering: 10% korting

Collectiviteitsnummer: 002366282

Werknemers van Marga Klompe kunnen contact met ons opnemen voor de exacte voorwaarden.

Collectiviteitsnummer (Marga Klompe): 004842537

Agrariërs of LTO leden

basis verzekering: 7% korting
aanvullende verzekering: 10% korting

Collectiviteitsnummer (LTO leden)         : 002170620
Collectiviteitsnummer (niet LTO leden) : 002366282

Offerte of direct polis aanvragen?

Klik hier