Bromfietsverzekering

’s Ochtends met je scooter op weg naar school? Op vrijdagmiddag met uw scootmobiel op pad, voor een boodschap bij de bakker? Of in het weekend een flink eind tegen de wind in fietsen – lekker met uw e-bike met trapondersteuning. Op wat voor ‘bromfiets’ u ook rijdt, u wilt graag met een rustig gevoel de weg op. Dat begrijpen we. Bij OWM Achterhoek  is uw bromfiets, met of zonder kenteken, daarom altijd goed verzekerd.

Op wat voor ‘bromfiets’ u ook rijdt, u wilt graag met een rustig gevoel de weg op. Dat begrijpen we. Bij OWM Achterhoek  is uw bromfiets, met of zonder kenteken, daarom altijd goed verzekerd.

Met de bromfietsverzekering verzekert u uw bromfiets, scootmobiel of snorfiets tegen schade die u veroorzaakt aan anderen of andermans spullen. Vallen er spullen van uw bromfiets? En veroorzaken die schade bij een ander? Ook dan kunt u op ons rekenen. Dat geldt ook bij schade door uw bromfiets aan een ander motorrijtuig van uzelf.

Via OWM Achterhoek  verzekert u uw bromfiets, waarvan het kenteken is geregistreerd bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Zoals een scooter, brommer of snorfiets. Dat kan met de verzekering voor bromfiets met kenteken. Heeft u een motorrijtuig zonder kenteken, maar mét verzekeringsplaatje? Bijvoorbeeld een scootmobiel? Kies dan voor de verzekering voor bromfiets zonder kenteken.

Wilt u ook uzelf en uw passagiers verzekeren tegen letselschade? Of wilt u kunnen rekenen op juridische hulp als u schade heeft veroorzaakt? Met onze aanvullende verzekeringen maakt u uw bromfietsverzekering nog completer. Wij vertellen u graag meer over de aanvullende verzekeringen.

Heeft u schade aan uw bromfiets? Dan laten we u zo snel mogelijk weten hoeveel vergoeding u krijgt. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Betaalt de maatschappij geen schadevergoeding? Dan beoordeelt onze afdeling schade altijd het verzoek. Zo controleren wij of het besluit over de vergoeding zorgvuldig, redelijk en goed onderbouwd is.

Heeft u een vraag over uw verzekering of een schadevergoeding? Is iets niet duidelijk? Of bent u het niet eens met een beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen het graag persoonlijk aan u uit.

Sluit u meer verzekeringen af bij OWM Achterhoek en SOM verzekeringen? Dan bieden wij u een aantrekkelijke ‘pakketkorting’. Wilt u weten hoe hoog uw premie wordt? Wij rekenen het graag voor u uit.

Bromfietsverzekering

Met kentekenZonder kenteken
Anderen of andermans spullenjaja
Schade door spullen die van uw bromfiets vallen jaja
Schade aan een ander motorrijtuig van uzelf door uw bromfietsjaja
Uitbreidingen mogelijk voor: rechtsbijstand,letselschade,bescherming van uw kortingjaja