Inboedelverzekering

Prettig wonen betekent voor iedereen iets anders. De één houdt van luxe, de ander van eenvoud. Misschien bent u een elektronicaliefhebber, of heeft u een groot aantal boeken, cd’s of kleding. Maar wat voor spullen u ook om u heen verzamelt: bij OWM Achterhoek zijn ze goed verzekerd.Wat voor spullen u ook om u heen verzamelt: bij OWM Achterhoek zijn ze goed verzekerd.

Met de inboedelverzekering zijn uw spullen verzekerd tegen schade door oorzaken zoals brand, blikseminslag, diefstal of storm. En, als u kiest voor de Royaalverzekering, ook tegen schade door bijna alle andere plotselinge en onverwachte oorzaken. Zoals schade door vallen, stoten of omvallen.

U verzekert alle spullen in uw huis die niet aan uw woning vastzitten. Van meubels, kleding, apparatuur, sieraden en geld. Tot bijzondere kunst en dierbaar antiek. Veel spullen buiten uw huis zijn ook verzekerd. Zoals uw tuinmeubels en tuingereedschap. En heeft u spullen in een garage of schuur, of in uw auto? Ook dan kunt u op ons rekenen. Lees hiervoor goed de voorwaarden, of vraag het aan ons.

Schade aan uw inboedel is vervelend. En er kan veel bij komen kijken. Zeker bij een grote schade. Misschien moet u uw spullen ergens opslaan of uw tuin herstellen. Ook die kosten vergoeden wij. En worden uw huissleutels gestolen? Dan krijgt u een vergoeding om uw sloten en sleutels te vervangen. Wel zo veilig.

Als u schade aan uw spullen heeft, vergoeden we het bedrag dat nodig is om uw spullen nieuw te kopen. Soms vergoeden we de dagwaarde, of de reparatiekosten. En voor sommige spullen geldt een maximumvergoeding. Wij vergoeden de schade, óók als uw inboedel meer waard blijkt dan het bedrag dat u verzekerd heeft. We noemen dat uw ‘garantie tegen onderverzekering’. Hier gelden aanvullende regels voor. Lees hiervoor de polisvoorwaarden of vraag het aan ons.

Heeft u schade aan uw inboedel? Dan laten we u zo snel mogelijk weten hoeveel we kunnen vergoeden. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Betalen we geen schadevergoeding? Dan laten we het verzoek altijd door twee schadebehandelaars beoordelen. Zo kunnen ze van elkaar controleren of het besluit over de vergoeding zorgvuldig, redelijk en goed onderbouwd is.

Heeft u een vraag over de schadevergoeding? Is iets niet duidelijk? Of bent u het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan u uit.

Sluit u meer verzekeringen bij OWM Achterhoek en SOM verzekeringen af? Dan bieden wij u een aantrekkelijke ‘pakketkorting’. Wilt u weten hoe hoog uw premie wordt? Wij rekenen het graag voor u uit.

Inboedelverzekering Uitgebreid of Inboedelverzekering Royaal?

Inboedel uitgebreide gevarenInboedel royaaldekking
Spullen in uw huisjaja
Spullen in uw tuin of op uw balkonjaja
Schade door brand, diefstal, neerslag bliksem, storm, lekkage, vorst, vandalisme gewelddadige beroving en afpersingjaja
Schade door bijna alle andere plotselinge en onverwachte oorzaken (bijvoorbeeld vallen,stoten, omvallen)neeja
Vergoeding tijdelijke huisvesting, opruimkosten, tuinhersteljaja
Vergoeding noodzakelijke kosten en misgelopen inkomstenjaja
Eigen risicoGeen€ 100 bij schade door plotselinge en onverwachte oorzaken