Gezellige opening van ons nieuwe kantoor

Half december zijn we samen met Achterhoek Hypotheken verhuisd naar de Industriestraat 1 in Aalten. Afgelopen vrijdag 14 april is samen met relaties, partners, buren en collega’s het nieuwe kantoor ingeluid met een gezellige opening. Het was voor ons een mooi moment om alle betrokkenen te bedanken voor hun betrokkenheid bij de bouw, en hen ons mooie nieuwe kantoor te laten zien.

Officiële opening

OWM Achterhoek bestaat bijna 175 jaar. In een oud naslagwerk is in 1851 de eerste polis ingetekend. Ons nieuwe pand werd geopend door nazaten van twee van de eerste leden van OWM Achterhoek. Het was nog wel een puzzelwerk om deze te achterhalen. In 1851 waren er namelijk nog geen straatnamen. De polissen werden ingetekend op naam van de verzekerde, de boerderijnaam en de buurtschap. Met behulp van onder andere de website oudaalten.nl zijn de huidige adressen erbij gezocht. De heer Ter Horst van boerderij Karsjes, sinds 1853 verzekerd en de heer Wissink van boerderij Vosheurne, sinds 1860 verzekerd bij de Onderlinge, hebben met het doorknippen van een lint ons pand officieel geopend.

Open huis

Het open huis op zaterdag 15 april was een groot succes. Honderden belangstellenden kwamen ons nieuwe kantoor bezichtigen. We hebben veel positieve reacties gehad over hoe mooi en helemaal van deze tijd het pand is gebouwd en ingericht. We hebben allemaal erg genoten van deze ontzettend gezellige dag!
We kijken terug op twee geslaagde dagen waarin het nogmaals duidelijk is geworden dat we een sociale functie hebben in Aalten en velen ons een warm hart toedragen.