Wij zoeken een nieuwe collega!

OWM Achterhoek, met kantoren in Aalten en Eibergen, is een zelfstandige, regionaal werkende onderlinge brandverzekeraar en treedt daarnaast op als bemiddelaar voor alle vormen van schade- en levensverzekeringen en hypotheken.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega:

Medewerker ondersteuning buitendienst m/v  (min. 32 uur)

Jouw functie:
Je gaat onderdeel uitmaken van ons agrarisch/zakelijke team, dat (potentiële) relaties te woord staat en adviezen verstrekt over alle voorkomende verzekeringen. Je gaat zelfstandig aan de slag ter ondersteuning van de buitendienstadviseurs, waaronder het maken van afspraken, het bewaken van de voortgang van dossiers en het vertalen van advies in een offerte.

Wat verwachten wij van jou:
Als medewerker ondersteuning buitendienst heb je een opleiding genoten op MBO-niveau en beschik je over relevante werkervaring opgedaan bij een assurantiekantoor, een (onderlinge) verzekeringsmaatschappij of bij een bank. Je hebt kennis van administratieve processen en bent minimaal in het bezit van de Wft diploma’s basis en schade zakelijk. Je hebt een pro-actieve, vlotte en flexibele instelling; een accurate werkwijze; je werkt en denkt oplossingsgericht en je kunt (na een inwerkperiode) volledig zelfstandig werken binnen het team. Vanzelfsprekend ben je klantvriendelijk, een teamplayer  en durf je initiatief te nemen.

Wat kun jij verwachten van ons:
Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende baan binnen een enthousiast team. Vanzelfsprekend hoort hier een passende salariëring bij en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en studiefaciliteiten.

Informatie en sollicitatie:
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan tijdens kantooruren contact op met Reinie Keijzer of Bob Doornweerd. Je kunt ook informatie opvragen via solliciteren@owmachterhoek.nl.

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie met CV naar solliciteren@owmachterhoek.nl.