Wij zoeken een nieuwe collega!

OWM Achterhoek, met kantoren in Aalten en Eibergen, is een zelfstandige, regionaal werkende onderlinge brandverzekeraar en treedt daarnaast op als bemiddelaar voor alle vormen van schade- en levensverzekeringen en hypotheken.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega:

Schadebehandelaar m/v  (min. 32 uur)

 

Jouw functie:
Op het kantoor in Aalten verzorgt de afdeling Schade de behandeling van schades voor zowel de eigen brandverzekeringen als voor bemiddelingsverzekeringen.
• Je hebt de mooie taak om klanten de waarde van hun verzekering te laten ervaren
• Je neemt zowel telefonisch, per mail als aan de balie schademeldingen aan
• Je ondersteunt de klant bij het schadeproces en geeft advies over eventuele schade – beperkende maatregelen
• Je verzamelt alle benodigde informatie om zelf te kunnen beoordelen of de schadeclaim onder de dekking van de onderhavige polis valt voordat deze melding aan een verzekeraar wordt doorgezonden
• Schademeldingen op ons eigen brandproduct beoordeel je en wikkel je zelfstandig af
• Je benadert en schakelt deskundigen (bijvoorbeeld schade-experts) in om een goed en compleet beeld van de schadeclaim te krijgen
• Je zorgt voor een optimale communicatie met de klant met als doel de beste oplossing te verkrijgen inzake een claim

Wat verwachten wij van jou:
Als schadebehandelaar heb je een opleiding genoten op MBO-niveau en beschik je over relevante werkervaring opgedaan bij een assurantiekantoor, een (onderlinge) verzekeringsmaatschappij of bij een bank. Je bent minimaal in het bezit van de Wft diploma’s Adviseur Basis en Adviseur Schadeverzekering Particulier & Zakelijk.

Je bent een enthousiast en klant- en oplossingsgericht persoon die het een uitdaging vindt om schademeldingen vlot en accuraat af te handelen. Je bent de spin in het web en doet er alles aan om de klant in het schadeproces te helpen en tevreden te houden. Je bent klantgericht en hebt voldoende overtuigingskracht. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Relevante ervaring in schadebehandeling is in deze functie een voorwaarde.

Wat kun jij verwachten van ons:
Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende baan binnen een enthousiast team. Vanzelfsprekend hoort hier een passende salariëring bij en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en studiefaciliteiten.

Informatie en sollicitatie:
Wil je nog wat meer weten over deze vacature? Neem dan tijdens kantooruren contact op met Bob Doornweerd of Reinie Keijzer. Je kunt ook informatie opvragen via solliciteren@owmachterhoek.nl. Heb je interesse? Stuur dan voor 20 december 2019 je sollicitatie met CV naar solliciteren@owmachterhoek.nl.