Uitnodiging algemene ledenvergadering

Bij de Onderlinge bepalen we samen de koers. Die gedeelde besluitvorming ligt zelfs vast in onze statuten. Het is een gegeven waarmee we echt uniek zijn. Onze ledenavond is in dit verband een ideale gelegenheid om inzichten uit te wisselen: waar willen we samen heen?

Donderdag 30 september

Wij verwelkomen u graag donderdag 30 september vanaf 19.30 uur met een kopje koffie bij Suzie’s Farm, Loohuisweg 5 in Aalten. De heer Jan Boverhof, voorzitter van de Raad van Commissarissen, opent de vergadering om 20.00 uur.

Na het officiële gedeelte is er een proeverij met Achterhoekse streekproducten van Suzie’s Farm. Onder het genot van een hapje en drankje is er voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Wilt u erbij zijn? Meld u dan vóór 28 september aan via www.owmachterhoek.nl/aanmelden of stuur een e-mail naar aanmelden@owmachterhoek.nl.

Mochten de coronamaatregelen door de overheid worden aangescherpt, dan houden we de ledenvergadering digitaal. Hierover ontvangt u dan nog bericht.

Samenvatting van de jaarcijfers

De uitgewerkte notulen en de volledige jaarrekening met het jaarverslag 2020 liggen ter inzage op onze kantoren in Aalten en Eibergen. Op verzoek sturen we u een exemplaar toe.

Graag tot ziens op donderdag 30 september!