OWM Achterhoek is een zelfstandige, regionaal werkende brandverzekeraar zonder winstoogmerk. Daarnaast treden wij op als tussenpersoon voor alle vormen van schade- en levensverzekeringen. Het team bestaat uit 27 mensen verdeeld over twee vestigingen in Aalten en Eibergen.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega:

Medewerker ondersteuning buitendienst (aankomend) m/v

(min. 32 uur)

Als medewerker ondersteuning buitendienst ben je onderdeel van het zakelijke team. Je kunt rekenen op deskundige en betrokken collega’s die samen aan één gezamenlijk doel werken: het optimaal bedienen van onze klanten.

Wat ga je doen?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze zakelijke (potentiële) klanten, om wat voor vraag het ook gaat. Je maakt afspraken voor de buitendienstadviseurs, je verwerkt mutaties, stelt offertes op en denkt proactief met de klant en buitendienstadviseur mee. Dit doe je telefonisch, per mail of in sommige gevallen persoonlijk.

Welke kennis heb je in huis, of ben je bereid te halen?

  • MBO werk- en denkniveau
  • Wft diploma’s basis en schade zakelijk
  • Kennis van administratieve processen

Over jou:

  • Je bent enthousiast en betrokken
  • Je bent een teamplayer
  • Je durft initiatief te nemen
  • Je kunt (na een inwerkperiode) zelfstandig werken
  • Je past in een klein team in een mensgerichte organisatie die de klant centraal stelt.

Wat kun jij van ons verwachten?

Een zeer zelfstandige, verantwoordelijke en gevarieerde functie binnen een leuk team. In een prachtig nieuw pand in de Achterhoek. Vanzelfsprekend hoort hier een passende salariëring bij en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en studiefaciliteiten.

Informatie en sollicitatie:

Wil je nog wat meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Dave Posthumus op 0543 – 47 27 88. Je kunt ook informatie opvragen via solliciteren@owmachterhoek.nl.

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie met CV naar solliciteren@owmachterhoek.nl.