Een welverdiende vakantieborrel ‘Lang leve het personeel’

Wel of geen personeel? Hoe dan ook, we bieden jou als ondernemer een verfrissende vakantieborrel aan. Dat doen we op 2 locaties:

  • Café Holly’s in Eibergen (dinsdag 25 juni 20.00 uur)
  • Stadsbrouwerij De Borghman in Bredevoort (donderdag 27 juni 20.00 uur)

En terwijl we het glas heffen op de aanstaande zomervakantie, gaan we kort nadenken over de consequenties van het wel of niet hebben van personeel.

De ene ondernemer moet er niks van weten. De andere ondernemer kan niet (meer) zonder. Waar ligt de waarheid? Wat zijn de gevolgen van een bedrijf runnen met personeel?

Wies Bol (Wies Bol advies Mens en organisatie), Ronny Vogt en Dave Posthumus (OWM Achterhoek Verzekeringen) willen graag samen met jou (de ondernemer) de voor- en nadelen bekijken als het gaat om de inzet van personeel.

Tevens willen we kort de subsidiemogelijkheden bespreken die beschikbaar zijn als het gaat om het aannemen van personeel met een zogenaamde afstand tot de arbeidsmarkt (denk aan ouderen en arbeidsbeperkten).  Judith Wopereis van Werkgeversservicepunt Achterhoek komt ons hier iets over vertellen.

Kortom het wordt een gezellige interactieve avond, lekker dichtbij.

De kosten nemen wij voor onze rekening, incl. de proeverij van de lokale producten. Zo ben je de vakantie nog nooit begonnen. En dat heb je wel verdiend.

Geef je snel op via de website.

Tot binnenkort.

Wies Bol

Ronny Vogt

Dave Posthumus