OWM Achterhoek is een zelfstandige, regionaal werkende brandverzekeraar zonder winstoogmerk. Daarnaast treden wij op als tussenpersoon voor alle vormen van schade- en levensverzekeringen. Het team bestaat uit 27 mensen verdeeld over twee vestigingen in Aalten en Eibergen.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega:

Vacature Buitendienstadviseur Zakelijk (aankomend) m/v

(min. 32 uur)

Als buitendienstadviseur zakelijk ben je onderdeel van het zakelijke team. Je kunt rekenen op deskundige en betrokken collega’s die samen aan één gezamenlijk doel werken: het optimaal bedienen van onze klanten.

Wat ga je doen?

Samen met de ondersteuning buitendienst ben je het aanspreekpunt voor onze zakelijke (potentiële) klanten. Jij bezoekt bestaande en nieuwe klanten en je brengt hun financiële risico’s goed in kaart. Je weet welke financiële risico’s een ondernemer loopt en wat daarvan de gevolgen zijn. De klant kan bij jou terecht voor het juiste (verzekerings)advies en te treffen preventiemaatregelen. Deze bespreek je met de ondernemer en legt dit vast.

Welke kennis heb je in huis, of ben je bereid te halen?

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Wft diploma’s basis, schade zakelijk, inkomen en vermogen
  • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie

Over jou:

  • Je bent enthousiast en betrokken
  • Je bent een teamplayer
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je bent flexibel
  • Je past in een klein team in een mensgerichte organisatie die de klant centraal stelt.

Wat kun jij van ons verwachten?

Een zeer zelfstandige, verantwoordelijke en gevarieerde functie binnen een leuk team. In een prachtig nieuw pand in de Achterhoek. Je krijgt de mogelijkheid om te blijven leren en ontwikkelen. Vanzelfsprekend hoort hier een passende salariëring bij en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, pensioenregeling en studiefaciliteiten.

Informatie en sollicitatie:

Wil je nog wat meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Dave Posthumus op 0543 – 47 27 88. Je kunt ook informatie opvragen via solliciteren@owmachterhoek.nl.

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie met CV naar solliciteren@owmachterhoek.nl.